Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden'e tepkiler çığ gibi! ''Yasınız ne kadar kısa sürdü''

 

Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden'e tepkiler çığ gibi! ''Yasınız ne kadar kısa sürdü''

Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, sosyal medyada spor yaptığı anlardan bir fotoğraf karesi paylaştı. Bu paylaşıma tepkiler çığ gibi geldi. Sosyal medya kullanıcıları Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden'e Özkan Uğur'u hatırlatıp, ''Özkan Uğur yeni öldü, yasınız ne kadar kısa sürdü” şeklinde tepkilerde bulundular.

Türk Rock Müziği'nin efsanelerinden ve büyük sanatçılarından Özkan Uğur geçtiğimiz hafta vefat etti. Özkan Uğur'un cenaze töreninde, 52 yıllık yol arkadaşları Mazhar Alanson ile Fuat Güner'in sözleri dinleyen herkesi ağlatmıştı. Ancak Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden'in sosyal medyadan yaptığı bir paylaşım, büyük tepki topladı.

"Özkan Uğur yeni öldü, yasınız ne kadar kısa sürdü"

Spor yaptığı andan bir fotoğraf karesi paylaşan Biricik Suden'e, "Özkan Uğur yeni öldü, yasınız ne kadar kısa sürdü" vb. şekilde yorumlar yaptılar. Bu yorumlara çok sinirlenen Biricik Suden bir paylaşım yapıp, kendisini eleştirenlere şu sözler ile cevap verdi:

"20 yıl önce babamın vefat ettiği günün gecesi saat 00.00'ı geçiyordu, spor salonu açtırıp antrenman yapmıştım. Kimilerinin keder ile başa çıkma yöntemi, hayat ve ölüm felsefesi, kimilerinden daha farklı olabiliyor.

Özkan sizin sanatçı olarak tanıyıp sevdiğiniz bir değerdi, benim 44 yıllık arkadaşım, dostum, kardeşim... "Çamur atma uğruna haddinizi aşmayın, aksi halde ben sizi uygun olduğunuz yere koyarım..."


Post a Comment

0 Comments