Bomba iddia: Alina Boz ve Umut Evirgen evleniyor!

Bomba iddia: Alina Boz ve Umut Evirgen evleniyor!



1

Yaşadıkları aşkla magazin gündemine bomba gibi düşen Umut Evirgen ve Alina Boz çiftinin kasım ayında nikah masasına oturacağı iddia edildi.

2

Mithat Can Özer'le ilişkisini noktaladıktan sonra ünlü işletmeci Umut Evirgen'le aşka yelken açan Alina Boz, evliliğe emin adımlarla ilerliyor. 

3

Ünlü çift Alina Boz ve Umut Evirgen'in önümüzdeki kasım ayında evleneceği iddiası magazin gündeminde adeta bomba etkisi yarattı.

4 EVLİLİK PLANI YAPMAYA BAŞLADILAR

EVLİLİK PLANI YAPMAYA BAŞLADILAR

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, işletmeciliğin yanı sıra çektiği sinema filmleriyle de adından söz ettiren Umut Evirgen, çok iyi anlaştığı ve çok aşık olduğu Alina Boz'la evlilik planı yapmaya başladı. Her yerde el ele, göz göze olan çiftin sürpriz yapıp kasım ayında evlenebileceği bile konuşuluyor.

5

Öte yandan Alina Boz'a çok sayıda dizi teklifi gitti. Bu dizilerden birinin "Tutsak" isimli dizi olduğu belirtildi. Ancak güzel oyuncunun henüz "evet" dediği yeni bir dizi projesi yok.

6

Umut Evirgen'le sık sık tatil planları yapan Boz, şu günlerde aşk hayatında yakaladığı mutluluğun tadını çıkarıyor.

7

Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun ve Serenay Sarıkaya gibi ünlüler dünyasından birçok isimle yaşadığı ilişkilerle adından sıkça söz ettirmeyi başaran Umut Evirgen, kısa süre önce Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer'den ayrılan Alina Boz'a kalbini kaptırmıştı.

8 NİYETİM CİDDİ

'NİYETİM CİDDİ'

Umut Evirgen, Alina’ya duygularının farklı, niyetinin ciddi olduğunu söylemişti. Ünlü çiftin sürpriz aşkı şok etkisi yaratırken tatilde çekilen fotoğrafları uzun süre magazin gündeminde yer almıştı.

9 ROMANTİK POZLAR

ROMANTİK POZLAR

Çift, geçtiğimiz günlerde Yunanistan’a gitmişti. Taze aşıklar, Muhsin Akgün objektifine poz vermiş ve ünlü çiftin fotoğrafları sosyal medyada gündem olmuştu.

10 NE OLMUŞTU

NE OLMUŞTU?

Umut Evirgen, Alina Boz’la Eylül 2022'de tanıştı. Beğendiği oyuncuyu sosyal medyada takibe aldı. Alina takibe önce karşılık verse de, sevgilisi Mithat Can yanlış anlamasın diye hemen vazgeçti.

11

Alina Boz ile Mithat Can Özer, 10 Temmuz’da ayrıldı. Umut Evirgen, Alina’ya duygularının farklı, niyetinin ciddi olduğunu söyledi.

12 EVLİLİĞİ 2028E ERTELEDİ

EVLİLİĞİ 2028'E ERTELEDİ!

Bu teklif, evlilik planlarını 2028 yılına ertelediği için Mithat Can’ı terk eden Alina Boz'a ‘Umut’ oldu. 18 gündür beraber olan Alina Boz-Umut Evirgen çifti, Yunanistan’da birbirlerini tanıyor. Her şey yolunda giderse evlilik yakın.

13

Günlerdir magazin gündemini meşgul eden çift, son olarak Alina Boz'un 4.7 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabının hikayeler bölümünden yayınladığı bir fotoğrafla adlarından söz ettirdi.

14

Geçtiğimiz senelerde Tuba Büyüküstün ve Melisa Şenolsun gibi ünlü isimlerle aşk yaşayan Umut Evirgen, son olarak Serenay Sarıkayaile birlikteydi. İkili, geçtiğimiz sene yollarını ayırmış, uzun süre birlikte görüntü vermeyen ikiliden Sarıkaya'nın yakın çevresine; "Yorulduk, yürütemedik" dediği öğrenilmişti.

15

Ayrılığın ardından Umut Evirgen'in adı, oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile aşk dedikodularına karışmıştı.

16

İkilinin Emirgan'da bilinen bir mekanda buluştuğu haberleri gündem olurken; Abdullah ve Evirgen ne olduysa bu haberlerin akşamında birbirini takipten çıkmıştı.

17

Umut Evirgen'in, Farah Zeynep Abdullah'ın ardından Ayça Ayşin Turan ile aşk yaşadığı iddia edilmiş; ancak güzel oyuncu bu söylentileri yalanlayarak, "Yok öyle bir şey. Gerçekten hayatımda kimse yok. Olsa saklayacağım bir durum da yok" diye konuşmuştu.

18

Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Umut Evirgen, son olarak Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer ile dört yıllık ilişkisi biten Alina Boz'u takibe alması ve fotoğraflarına yorum yapmasıyla gündeme gelmişti.

19

Evirgen ve Boz, geçtiğimiz günlerde ise bir mekanda takipçilerine yakalanmış ve ünlü isimlerin aşk yaşadığı konuşulmaya başlanmıştı.

20

İkiliden beklenen hamle, sonunda geldi. Evirgen, Boz'u sırtına aldığı bir karesini Instagram sayfasından paylaştı. Aşklarını ilan eden Umut Evirgen ve Alina Boz’un gönderisi kısa sürede sosyal medyada etkileşim aldı.

www.posta.com.tr

Post a Comment

0 Comments